"Dreamland Baku" şirkəti çoxsaylı vakansıyalar üzrə işçi ylığımına başlayıb. Vakansiyalar aşağıdakılardır.
Bar Supervisor
Tələblər:
- Yaş həddi 30 – 35 yaş;
- Komandada işləmək bacarığı;
- Ən azı bir əcnəbi dil (İngilis və ya Rus) bilgisi;
- Restoran sahəsində 3-5 il iş təcrübəsi.
İş haqqında məlumat:
- İstifadəsində olan bütün barların açılışı, işləyişi ve bağlanışını kontrol etmək;
-Kamandasında işləyən işçilərə servis standartlarıni izah edərək tətbiq etmək;
- Spirtli vəya spirtsiz içkilərin təmin edilmesi, stok edilməsi və barlara paylanılmasını şəxsən izləmək;
- İşçilərin həftəlik iş qrafikini hazırlamaq;
- Əlavə satış üçün işçilərin məlumatlandırmaq ve həvəsləndirmək.
İş rejimi və qaydası:
- Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
-Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına (Covid19) tam riayət etmək;
- Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
- AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.
Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “ Bar Supervisor” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.
Qarson
Tələblər:
- Yaş həddi 20 – 30 yaş;
- Komandada işləmək bacarığı;
- Ən azı bir əcnəbi dil (İngilis və ya Rus) bilgisi;
- Restoran sahəsində 2-3 il iş təcrübəsi.
İş haqqında məlumat:
- Müştərilərin yüksək səviyyədə gülərüzlə qarşılanması və yola salınması;
- Müştəridən düzgün sifariş götürmək və təqdim etmək;
- Müştəri suallarını vaxtında və mehriban formada cavablandırmaq;
- Müştərilərlə düzgün haqq-hesabın aparılması;
- Daim təmizliyə riayət etməklə işlədiyi bölüm üzrə cavabdehlik daşımaq.
İş rejimi və qaydası:
- Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
- Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına (Covid19) tam riayət etmək;
- Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
- AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.
Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “Qarson” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.
Qəssab
Tələblər:
- Yaş həddi 25 – 35 yaş;
- Komandada işləmək bacarığı;
- Dil bilgisinə ehtiyac yoxdur;
- Yerli və dünya mətbəxi sahəsində 3 il iş təcrübəsi.
İş haqqında məlumat:
- Yerli və beynəlxalq mətbəxdə isti və soyuq bölümlərdə təcrübəyə malik olmalı;
-Hotel mətbəxi və operasyonu haqqında məlumatı olmalı;
-Mətbəxə daxil olan ət, balıq və toyuq məhsullarının qəbulu;
- Öncədən hazırlanmış menyuya əsasən ət, balıq və ya toyuq məhsullarının doğranması;
- Bir sonrakı günün ehtiyacına əsasən ət, balıq və toyuq məhsullarının buzlardan açılmasını təmin etmək;
- Çəkilmiş ətlərin hazırlanması;
- Hazırlanacaq yeməklərə uyğun olaraq ətlərin seçilməsi;
- Ehtiyac zamanı anbarda lazım olacaq qədər ətin stoklanması təmin etməli.
İş rejimi və qaydası:
- Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
- Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına tam riayət etmək;
- Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
- AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.
Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “ Qəssab” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.
Steward
Tələblər:
- Yaş həddi 20 – 30 yaş;
- Komandada işləmək bacarığı;
- Dil bilgisinə ehtiyac yoxdur;
- Mətbəx sahəsində 2 il iş təcrübəsi.
İş haqqında məlumat:
- Hər gün stabil olaraq mətbəxin təmizlik işleri;
- Qabların yuyulması və kimyəvi maddələr ilə dizinfeksiya edilməsi;
- Temizlik üçün nezerde tutulan kimyevi maddələrdən düzgün istifadə edilməli;
- Mətbəxin digər avadanlıqlarının təmizlənməsi.
İş rejimi və qaydası:
- Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
- Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına tam riayət etmək;
- Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
- AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.
Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “ Steward” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.
Baş Aşbaz
Tələblər:
- Yaş həddi 30 – 40 yaş;
- Komandada işləmək bacarığı;
- Əcnəbi dil (İngilis və Rus) bilgisi;
- Yerli və dünya mətbəxi sahəsində 5-10 il iş təcrübəsi.
İş haqqında məlumat:
- Lazımi ərzaq təminatından menyu seçimi, yeməklərin hazırlanmasından təqdimatına qədər bütün mətbəxdən məsul olmalı;
-Yerli və beynəlxalq mətbəxdə isti və soyuq bölümlərdə böyük təcrübə sahibi olmalı;
- Hotel mətbəxi və əməliyyatları haqqında ətraflı məlumatı olmalı;
- Mətbəxlərin gündəlik və ümumi olaraq təmizliyini daima nəzarətdə saxlamalı;
- Mətbəxdə istifadə edilən bütün avadanlıqların gündəlik təmizlənməsini nəzarətdə saxlamalı;
- Mətbəxə lazım olacaq bütün avadanlıqları zamanında təsbit edib təmin etməli;
- Menyuların hazırlanmasında təcrübəyə malik olmalı;
-HACCP gigiyena standartlarına işçilərin itaət etməsini nazarətdə saxlamalı;
- Restorana veriləcək yeməklərin bölüşdürülməsinə nəzarət etməli;
- İşçilərin həftəlik iş qrafikini izləməli və nəzarətdə saxlamalı;
- Ehtiyac zamanı anbarda lazım olacaq qədər ərzaqların stoklanmasını nəzarətdə saxlamalı;
İş rejimi və qaydası:
- Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
- Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına tam riayət etmək;
- Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
- AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.
Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “ Baş Aşbaz” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.
Təmizlikçi
Tələblər:
- Yaş həddi 20 – 30 yaş (xanımlar və bəylər);
- Komandada işləmək bacarığı;
- Dil bilgisinə ehtiyac yoxdur;
- Təmizlik sahəsində 2 il iş təcrübəsi.
İş haqqında məlumat:
- Hər gün stabil olaraq dəhlizlərin, tualetlərin, ofislərin, restoranların və digər ümumi sahələrin təmizlik işlerinin görülməsi;
- Hoteldə və ofislərdə təmizlik işlərinin həyata keçirilməsini, o cümlədən döşəməni silib-süpürmək, pəncərə və qapıları yuyub-- təmizləmək, şüşələri silmək, stol və avadanlıqların tozunu almaq və s.
- Hoteldən bir qonaq ayrıldıqdan sonra qonağın ayrıldığı otağın digər qonaq üçün təmiz bir şəkildə hazırlanması;
- Təmizləmə üçün istifadə olunan alət və avadanlıqların istifadədən sonra düzgün şəkildə yığılması və təmizlik qaydalarına uyğun hərəkət edilməsi;
- Lazım olacaq təmizlik materiallarını öncədən üst rəhbərdən təmin etmək;
- Təmizlik üçün nəzərdə tutulan kimyəvi maddələrdən düzgün istifadə edilməlidir.
İş rejimi və qaydası:
- Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
- Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına tam riayət etmək;
- Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
- AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.
Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “ Təmizlikçi” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.
Aşbaz (Commis)
Tələblər:
- Yaş həddi 18 – 25 yaş;
- Komandada işləmək bacarığı;
- Dil bilgisinə ehtiyac yoxdur;
- Mətbəx sahəsində 2 il iş təcrübəsi.
İş haqqında məlumat:
- Hər gün stabil olaraq mətbəxin təmizlik işleri;
- Günlük hazırlanan və müştəriyə verilən yeməklərin dizayn ve düzülüşü;
- Yeməklərin hazırlanması zamanı Aşbazlara kömək etmək;
- Hazırlanacaq yeməklərə uyğun olaraq tərəvəzlərin təmizlənməsi;
- Restorana veriləcək yeməklərin qablaşdırılması;
- Yemək nümunələrinin düzgün və doğru şəkildə saxlanılması;
- Aşbaza lazım olan ərzaqların zamanında və düzgün şəkildə doğranması;
- Ehtiyac zamanı anbardar lazım olan ərzaqları təmin etmək.
İş rejimi və qaydası:
- Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
- Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına tam riayət etmək;
- Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
- AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.
Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “ Aşbaz (Commis)” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.
F&B Supervisor
Tələblər:
- Yaş həddi 30 – 35 yaş;
- Komandada işləmək bacarığı;
-Ən azı bir əcnəbi dil (İngilis və ya Rus) bilgisi;
- Restoran sahəsində 3-5 il iş təcrübəsi.
İş haqqında məlumat:
- Bağlı olduğu birimin açılışı, işləyişi və bağlanışını kontrol etmek;
- Üst rəhbərləri ilə paralel olaraq kamanda şəklində birlikdə daima çalışmaq;
- Çalışacağı bölümdə mövcud ekipmanın tam gücünün bilinməsi ve daima kontrol edilmesi;
- Çalışdığı bölümdə işçilərə servis standartları izah etmək ve tətbiq etmək;
- İşçilərin həftəlik iş qrafikini hazırlamaq və izləmək;
- İstifadə edəcəyi günlük materialların tələb edilməsini və stoklanmasını kontrol etmek;
- Əlavə satış üçün işçilərin məlumatlandırmaq ve həvəsləndirmək.
İş rejimi və qaydası:
- Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
- Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına tam riayət etmək;
- Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
- AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.
Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “ F&B Supervisor” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.
Hostess
Tələblər:
- Yaş həddi 20 – 25 yaş;
- Komandada işləmək bacarığı;
- Ən azı bir əcnəbi dil (İngilis və ya Rus) bilgisi;
- Xanım namizədlər və bu sahədə 2 il iş təcrübəsi;
- Etik davranış qaydalarına sahib olmalı;
- Diqqətli,məsuliyyətli və cəld olmalı;
- Xarici görünüşünə diqqət göstərməli, qonaqlar ilə ünsiyyət qurmaq bacarığı.
İş haqqında məlumat:
- Gələn qonaqların qarşılanması,əyləşmələri üçün masalar təklif edir;
- Qonaqlara yüksək səviyyədə xidmət göstərmək;
- Müştərilərin seçdikləri masalara kimi müşayət edib,menyunu təqdim edir;
- Menyunu yaxşı bilmək və gələn qonaqlara yemək barəsində dolğun məlumat vermək;
- Qonaqların problemlərini vaxtında və yüksək səviyyədə həll etmək;
- Qonaqların istək və şikayətləri ilə maraqlanmaq və həmkarlarını bu barədə məlumatlandırmaq.
İş rejimi və qaydası:
- Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
-Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına tam riayət etmək;
- Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
- AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.
Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “Hostess” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.
Barmen
Tələblər:
- Yaş həddi 20 - 35 yaş;
-Komandada işləmək bacarığı;
- Əcnəbi dil (İngilis və Rus) bilgisi;
- Restoran sahəsində 3 il iş təcrübəsi;
- Müştərilərə diqqətli və səbrli davranış sərgiləmək;
-Mükəmməl təqdimat bacarığı;
- Növbəli iş rejimində işləməyi bacarmalıdır.
İş haqqında məlumat:
- Qonaqlara isti, səmimi və səbrli xidmət göstərmək;
- Spirtli və ya spirtsiz içki və qatqı maddələrini seçərək içkilər hazırlamaq;
- Komanda tərkibində səmərəli şəkildə işləmək, mümkün olduğunda həmkarlarına kömək etmək;
-Təhlükəsiz bir şəkildə işləmək, bütün sağlamlıq və təhlükəsizlik qaydalarına riayət etmək;
- Gündəlik tələblərin qarşılanması və hər zaman yetərli qədər stoku təmin etmək;
İş rejimi və qaydası:
- Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
-Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına (Covid19) tam riayət etmək;
- Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
- AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.
Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “Barmen” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.
Aşbaz (Demi Chef)
Tələblər:
- Yaş həddi 22 – 30 yaş;
- Komandada işləmək bacarığı;
- Dil bilgisinə ehtiyac yoxdur;
- Yerli və dünya mətbəxi sahəsində 2-5 il iş təcrübəsi.
İş haqqında məlumat:
- Yerli və beynəlxalq mətbəxdə isti və soyuq bölümlərdə təcrübəyə malik olmalı;
- Hotel mətbəxi və operasyonu haqqında məlumatı olmalı;
- Yeməklərin hazırlanması zamanı Aşbazlarla paralel çalışmalı;
- Hazırlanacaq yeməklərə uyğun olaraq tərəvəzlərin seçilməsi;
- Restorana veriləcək yeməklərin bölüşdürülməsi;
- Klassik və müxtəlif növ xəmirlərin hazırlanmasında təcrübəyə malik olmalı;
- Müxtəlif çörəklərin (Brioche, Hamburger ve s.) hazırlanmasında təcrübəyə malik olmalı;
- Ehtiyac zamanı anbarda lazım olacaq qədər ərzaqların stoklanması təmin etməli.
İş rejimi və qaydası:
- Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
- Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına tam riayət etmək;
- Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
- AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.
Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “ Aşbaz (Demi Chef)” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.
Banket Supervisor
Tələblər:
- Yaş həddi 30 – 35 yaş;
- Komandada işləmək bacarığı;
- Ən azı bir əcnəbi dil (İngilis və ya Rus) bilgisi;
- Restoran sahəsində 3-5 il iş təcrübəsi.
İş haqqında məlumat:
- Qəbul edilən tədbirlərin (toy, nişan,ad günü ve s. məclisləri) açılışı, işləyişi ve bağlanışını kontrol etmek;
- Event Menecer ile paralel olaraq kamanda şəklində birlikdə daima çalışmaq;
- Mövcud avadanlıq tutumunu nəzarət altından saxlamaq ve daima kontrol etmək;
- Kamandasında işləyən işçilərə banket standartlarıni izah edərək tətbiq etmək;
- İşçilərin həftəlik iş qrafikini hazırlamaq;
- Əlavə satış üçün işçilərin məlumatlandırmaq ve həvəsləndirmək.
İş rejimi və qaydası:
- Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
- Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına tam riayət etmək;
- Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
- AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.
Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “ Banket Supervisor” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.
Aşbaz (Chef de partie)
Tələblər:
- Yaş həddi 25 – 35 yaş;
- Komandada işləmək bacarığı;
- Dil bilgisinə ehtiyac yoxdur;
- Yerli və dünya mətbəxi sahəsində 3-5 il iş təcrübəsi.
İş haqqında məlumat:
- Yerli və beynəlxalq mətbəxdə isti və soyuq bölümlərdə təcrübəyə malik olmalı;
- Hotel mətbəxi və operasyonu haqqında məlumatı olmalı;
- Hər gün stabil olaraq mətbəxlərin kontrolu;
- Yeməklərin hazırlanması zamanı Baş Aşbaz ile paralel çalışmalı;
- Menyuların hazırlanmasında təcrübəyə malik olmalı;
- HACCP gigiyena standartlarına işçilərin itaət etməsini nazarətdə saxlamalı;
- Restorana veriləcək yeməklərin bölüşdürülməsinə nəzarət etməli;
- Klassik və müxtəlif növ xəmirlərin hazırlanmasında təcrübəyə malik olmalı;
-Müxtəlif çörəklərin (Brioche, Hamburger ve s.) hazırlanmasında təcrübəyə malik olmalı;
- İşçilərin həftəlik iş qrafikini hazırlamalı və izləməli;
- Ehtiyac zamanı anbarda lazım olacaq qədər ərzaqların stoklanması təmin etməli.
İş rejimi və qaydası:
- Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
- Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına tam riayət etmək;
- Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
- AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.
Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “ Aşbaz (Chef de partie)” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.