Azərbaycan Mərkəzi Bankı açıq tender elan edib.
AMB yeni satınalmalar üçün təkliflər qəbul edir - ŞƏRTLƏR
FED.az xəbər verir ki, müsabiqə müxtəlif tədbirlər ilə bağlı catering xidmətlərinin satın alınmasını əhatə edir.
Müsabiqədə iştirak haqqı 102 AZN-dir.
Satınalan təşkilatın VÖEN-i: 9900071001
Satınalan təşkilatın ünvanı: AZ1014, Bakı şəhəri, Rəşid Behbudov küçəsi, 90
Ehtimal olunan qiymət: 50 849 AZN
Təkliflərin son təqdim olunma tarixi və vaxtı: 29.10.2025 17:00
Zərflərin açılış tarixi və vaxtı: 29.10.2025 17:00
Təchizatçılarla vasitəçi olmadan əlaqəni təmin edən və məlumat mübadiləsini aparan vəzifəli şəxs: Həcər Kamalova, aparıcı mütəxəssis
Email: [email protected]
Əlaqə telefonu: +994 12 493 50 58
№ |
Başlıq |
Açıqlama |
Miqdar |
Ölçü vahidi |
1 |
Tədbir 8 - Təlim |
2 dəfə çay/qəhvə fasiləsi Menu tərkibi Çay- qənd - limon (qara və yaşıl) Qəhvə - süd 5 növ şirniyyat (assorti: şokoladlı, meyvəli, qozlu, duzlu və s) Çərəz və quru meyvə assortisi (məsələn: badam, fındıq, qoz, ləpə, kişmiş və s.) Meyvə assorti Soyudulmuş şirələr və sərinləşdirici içkilər seçimi Tələb olunan servis Ketrinq (servis masalar, kokteyl masaları, müvafiq qablar, masaya və doluma nəzarət edən personal və s.) İştirakçı sayı - 40 nəfər |
1 |
ədəd |
2 |
Tədbir 7 - Dəyirmi Masa |
Yemək və qəhvə fasilələri (nahar + 2 qəhvə fasiləsi) Yemək menusu: 1. Menu: Salad və iştahaçanlar, şorba, əsas yemək, tərəvəzlər, desertlər 2.İçkilər - Alkoqolsuz içkilər (qazlı və qazsız su, 3 növ meyvə şirəsi) 2 dəfə çay/qəhvə fasiləsi Menu tərkibi Çay- qənd - limon (qara və yaşıl) Qəhvə - süd 5 növ şirniyyat (assorti: şokoladlı, meyvəli, qozlu, duzlu və s) Çərəz və quru meyvə assortisi (məsələn: badam, fındıq, qoz, ləpə, kişmiş və s.) Mövsümi Meyvə assorti Soyudulmuş şirələr və sərinləşdirici içkilər seçimi Tələb olunan servis Ketrinq (servis masalar, kokteyl masaları, müvafiq qablar, masaya və doluma nəzarət edən personal və s.) İştirakçı sayı - 50 nəfər |
1 |
ədəd |
3 |
Tədbir 6 - Dəyirmi Masa |
Yemək və qəhvə fasilələri (nahar + 2 qəhvə fasiləsi) Yemək menusu: 1. Menu: Salad və iştahaçanlar, şorba, əsas yemək, tərəvəzlər, desertlər 2.İçkilər - Alkoqolsuz içkilər (qazlı və qazsız su, 3 növ meyvə şirəsi) 2 dəfə çay/qəhvə fasiləsi Menu tərkibi Çay- qənd - limon (qara və yaşıl) Qəhvə - süd 5 növ şirniyyat (assorti: şokoladlı, meyvəli, qozlu, duzlu və s) Çərəz və quru meyvə assortisi (məsələn: badam, fındıq, qoz, ləpə, kişmiş və s.) Mövsümi Meyvə assorti Soyudulmuş şirələr və sərinləşdirici içkilər seçimi Tələb olunan servis Ketrinq (servis masalar, kokteyl masaları, müvafiq qablar, masaya və doluma nəzarət edən personal və s.) İştirakçı sayı - 50 nəfər |
1 |
ədəd |
4 |
Tədbir 5 - Yeni il yığıncağı |
Fürşet və Ketrinq xidmətləri 1. Menu: Kanape menyusu (toyuq ətli, dəniz məhsullu, ətli, veqeterian növlərində)-ən az 5 çeşid Şirniyyat - ən az 3 çeşid 2.İçkilər - Alkoqolsuz içkilər (qazlı və qazsız su, 3 növ meyvə şirəsi,alkoqolsuz şampan), alkoqollu içkilər (şampan) Servis: 1.Xidmət və loqistika - müvafiq xidmət personalı, kokteyl masaları , müvafiq qab və inventar (birdəfəlik qablar olmasın) 2. Xidmət personalı-xidmət ediləcək saya uyğun İştirakçı sayı - 750 nəfər. |
1 |
ədəd |
5 |
Tədbir 4 |
Çay süfrəsi Çay- qənd - limon (qara və yaşıl) Qəhvə - süd 5 növ şirniyyat (assorti: şokoladlı, meyvəli, qozlu, duzlu və s) Çərəz assortisi (məsələn: badam, fındıq, qoz, ləpə, kişmiş və s.) Servis: Ketrinq (servis masalar, kokteyl masaları, müvafiq qablar, masaya və doluma nəzarət edən personal və s.) İştirakçı sayı - 50 nəfər. |
1 |
ədəd |
6 |
Tədbir 2 - Vitamin günü |
İndividual meyvə,tərəvəz və çərəz stəkanları. 150 qramlıq meyvə stakanları (min 5 mövsümi meyvədən ibarət). Çərəz stəkanı (təxmini 100 qr). Tərəvəz çubuqları stəkanı (min 4 tərəvəz). Servis: Sərgilənmə. İştirakçı sayı - 100 nəfər. |
1 |
ədəd |
7 |
Tədbir 10 - Biznes Axşam Yeməyi |
Şam yeməyi Yemək menusu: 1. Menu: Salad və iştahaçanlar, 2 növ əsas yemək, tərəvəzlər, desertlər. 2.İçkilər - Alkoqolsuz içkilər (qazlı və qazsız su, 3 növ meyvə şirəsi,alkoqolsuz şampan), Çay- qənd - limon (qara və yaşıl) Qəhvə - süd 5 növ şirniyyat (assorti: şokoladlı, meyvəli, qozlu, duzlu və s) Çərəz və quru meyvə assortisi (məsələn: badam, fındıq, qoz, ləpə, kişmiş və s.) Mövsümi Meyvə assorti Soyudulmuş şirələr və sərinləşdirici içkilər seçimi. İştirakçı sayı - 50 nəfər |
1 |
ədəd |
8 |
Tədbir 9 - Təlim |
2 təlim hər biri 4 gün olmaqla hər birində 1 dəfə qəhvə fasiləsi (toplam 8 qəhvə fasilə) Menu tərkibi Çay- qənd - limon (qara və yaşıl) Qəhvə - süd 3 növ şirniyyat (assorti: şokoladlı, meyvəli, qozlu) Qazlı/qazsız su Tələb olunan servis Ketrinq (servis masalar, müvafiq qablar, masaya və doluma nəzarət edən personal və s.) İştirakçı sayı - 100 nəfər |
1 |
ədəd |
9 |
Tədbir 3 |
Çay süfrəsi, Çay- qənd - limon (qara və yaşıl) Qəhvə - süd 5 növ şirniyyat (assorti: şokoladlı, meyvəli, qozlu, duzlu və s) Çərəz assortisi (məsələn: badam, fındıq, qoz, ləpə, kişmiş və s.) Servis: Ketrinq (servis masalar, kokteyl masaları, müvafiq qablar, masaya və doluma nəzarət edən personal və s.) İştirakçı sayı - 30 nəfər. |
1 |
ədəd |
10 |
Tədbir 1 - Məzun günü |
Çay süfrəsi 2 növ çay,kofe, süd, 1 ədəd 100 nəfərlik xüsusi dizaynlı meyvəli tort (ag marzipan+logo), 150 qramlıq meyvə stəkənları (min 5 meyvə). Servis: Menunun sərgilənməsi və xidmət. İştirakçı sayı - 120 nəfər. |
1 |
ədəd |