Sahibkarlar qida məhsullarının daşınmasında, saxlanmasında və satışında bütün sanitar normalara riayət etməlidirlər. FED.az xəbər verir ki, bunu jurnalistlərə açıqlamasında Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinin (AQTA) sədri Qoşqar Təhməzli deyib.
Eləcə də bax: Əmək müqavilələrində ciddi artım - VERGİLƏRDƏ MÜZAKİRƏ
Onun sözlərinə görə, Agentlik tərəfindən müvafiq təlimlər, tədrislər həyatda keçirir ki, həmin rejimlərin beynəlxalq standartlara uyğun yerli sahibkarlar həyata keçirə bilsinlər.
"Qida məhsullarının saxlanması, daşınma satış rejimləri və sanitar gigiyenik normaları var. Təbii ki, bütün müəssisələri həmin normaları qaydalarını əməl etməlidir", - deyə Q. Təhməzli bildirib.